Stop EU manipulation og lovstof 85 % i Danmark, som er under afvikling med løgn fra de politiske forbrydere og opkomlinge med løgn, pædofili og bedrageri som våben.. EU er en sump i vores noble hvide Europa

twitter.com/rathsachvon/status/1509264135212650498

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s