Vi bliver snydt og bedraget af vores egne politikere fra underklassens bærme i et karriereræs på vælgernes regning … Sørgeligt at Danmark ædes op af et korrupt EU og WEF by sociopaten Klaus Schwab og Mette Frederiksen rødkogt og pseudoblå som Pape og Ellemann bum bum og Lars Løkke i nye klæder

twitter.com/rathsachvon/status/1509265282895958018

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s