Vi bliver snydt og bedraget af vores egne politikere fra underklassens bærme i et karriereræs på vælgernes regning … Sørgeligt at Danmark ædes op af et korrupt EU og WEF by sociopaten Klaus Schwab og Mette Frederiksen rødkogt og pseudoblå som Pape og Ellemann bum bum og Lars Løkke i nye klæder

twitter.com/rathsachvon/status/1509265282895958018

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s