Kongehuset sættes til side som et brugt circus HVIS danskerne mister vores Forbehold 1. juni 2022 🇩🇰 Vores selvbestemmelse forsvinder uden at vi har opdaget de små bogstaver … NEJ nej nej til mere EU og en HÆR i Afrika … Hvad rager det Danmark ?

twitter.com/kirstensletbjer/status/1509574438966243331

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s