Kongehuset sættes til side som et brugt circus HVIS danskerne mister vores Forbehold 1. juni 2022 🇩🇰 Vores selvbestemmelse forsvinder uden at vi har opdaget de små bogstaver … NEJ nej nej til mere EU og en HÆR i Afrika … Hvad rager det Danmark ?

twitter.com/kirstensletbjer/status/1509574438966243331

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s