OLFI – Forsvarets genopbygning bliver lang – vi må håbe, at Putin giver os tiden

Der er nogenlunde politisk enighed om, at Danmark skal opbygge sit forsvar, så det igen kan forsvare nationen og på sigt nå op på de to pct. af bnp, som
— Read on olfi.dk/2022/03/23/forsvarets-genopbygning-bliver-lang-vi-maa-haabe-at-putin-giver-os-tiden/

Rystende … ja chokerende læsning om Danmarks Forsvar fra pensioneret Oberst Møller.

På tide at de røde landsforrædere forsvinder ud af dansk politik. At både Konservative og Venstre stiltiende har set på, må bero på deres skjulte karriere dagsordener med EU militarisering.

Denne passivitet er landsforræderi. Principielt er denne nedslagtning af dansk forsvar et udtryk for en proces som EU glidebanen har haft i proces i årtier. Et gement forræderi. EUSTAT har arbejdet skjult uden folkeafstemning om EU glidebanen i årevis.

Islam er i Europa og overalt i Vesten hvor de yngler og fylder mere end vi har inviteret dem til. Deres kultur er modbydelig og lysår fra Nordens blide Skærgaard.

Covid19 og vacciner har afsløret folketinget som en sammensværgelse mod danskerne og befolkningerne som helhed. Krig i Ukraine vil forhåbentligt åbne for et borgerligt NYT parti med vilje til at opbygge hvad de røde og blå pseudopolitikere har fået nedbrudt. Danmark er afvæbnet og står nærmest nøgen som en kvinde i Krakas tegn.

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s