Enhedslistens revolutionære sammenrend med Kap og Lap og andet Stalin & Lenin afløb er landsforræderi. De ser fejlen hos andre, men tier om egne intentioner, at underminere, undergrave og nu støtte til SKAT for at forsørge 100.000 ukrainere i Danmark. At lovgive om dette er helt ude i det afgjort landsforræderiske snit.

twitter.com/kvartmanns/status/1496825545312456704

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s