Enhedslistens revolutionære sammenrend med Kap og Lap og andet Stalin & Lenin afløb er landsforræderi. De ser fejlen hos andre, men tier om egne intentioner, at underminere, undergrave og nu støtte til SKAT for at forsørge 100.000 ukrainere i Danmark. At lovgive om dette er helt ude i det afgjort landsforræderiske snit.

twitter.com/kvartmanns/status/1496825545312456704

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s