EUfjollehær med Macron som tropsfører. EUStat mangler lige med Mette nøgen Frederiksen, at få afviklet Danmarks Forsvarsforbehold ved list og upassende retorik, som er uden det reelle spørgsmål : Skal Danmark afskaffe ? NEJ som Støjberg siger

twitter.com/kirstensletbjer/status/1510604549647749129

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s