EUfjollehær med Macron som tropsfører. EUStat mangler lige med Mette nøgen Frederiksen, at få afviklet Danmarks Forsvarsforbehold ved list og upassende retorik, som er uden det reelle spørgsmål : Skal Danmark afskaffe ? NEJ som Støjberg siger

twitter.com/kirstensletbjer/status/1510604549647749129

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s