EU fascisme viser her et angreb i France på egne borgere i gule veste, som lovligt demonstrerer imod politiske beslutninger : Nej til at afskaffe danske Forsvarsforbehold 🇩🇰 1. juni 2022 🇩🇰🐕‍🦺 EUHær er netop til den slags fascistisk nedtromling af borgernes ret til at demonstrere fredeligt. Vælges Macron 2022 igen bliver det endnu værre med fransk hærførerskab i EUregi. Nej til den slags i Danmark imod danskerne. Danmarks Forsvar er NATO og Danmarks eget militær.

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s