Paradenummer med Politikere som er fyldt med løgn : De kalder EUHÆR afstemning et nationalt kompromis .. Igen en overdrivelse med løgn på løgn … NEJ til Macrons Indsatshær / EUHÆR imod egne borgere, som protesterer mod politiske beslutninger på fredelig vis. Vi har set det i Paris, med tanks og tåregas imod gule veste … Danmarks Forsvarsforbehold skal ikke afskaffes overhovedet, da vi med NATO 🇩🇰 er sikret. Derfor kan vi trygt beholde vores forbehold og stemme NEJ 1. juni 2022 🇩🇰🐕‍🦺

www.facebook.com/100009303740549/posts/3226628627657230/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s