Islam 💚🐷i dansk svømmehal 🐖💚er helt til grin. I Danmark bestemmer 💚Svømmehallen🐖 hygiejneregler. Det er ren provokation. 🐷 Stupidt som disse lavIQ tror de kan komme 🐖💚rendende med deres klude til 🐖storvask i vores rene vand. 🐖Vorherre bevares 🐷 💚for noget griseri. 💚🐷🐷 🐖🐖🐖💚🐖🐖🐖🐖🐖

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s