Ønskelisten | Nye Borgerlige : 🇩🇰 Dansk Forsvar skal opdateres til hurtige leverancer og modernitet til de nye trusler, som Søværnet kan opdage og gøre Danmark parat til aktion til vands, jord og luft. Slut med Walt Disney og kyllingesnak om nedrustning, som de RØDE bruger som våben til underminering eller faktisk åbenlyst landsforræderi. Danmark skal med NATO oprustne intelligent og droppe ideen om EU fjollehær 1. juni 2022. Falske Mette Rød skal afsættes for misregimente og løgn fra A til Å. 🟫🟫🟫

Ønskelisten | Nye Borgerlige
— Read on nyeborgerlige.dk/blog/militaer-blog/onskelisten/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s