Ønskelisten | Nye Borgerlige : 🇩🇰 Dansk Forsvar skal opdateres til hurtige leverancer og modernitet til de nye trusler, som Søværnet kan opdage og gøre Danmark parat til aktion til vands, jord og luft. Slut med Walt Disney og kyllingesnak om nedrustning, som de RØDE bruger som våben til underminering eller faktisk åbenlyst landsforræderi. Danmark skal med NATO oprustne intelligent og droppe ideen om EU fjollehær 1. juni 2022. Falske Mette Rød skal afsættes for misregimente og løgn fra A til Å. 🟫🟫🟫

Ønskelisten | Nye Borgerlige
— Read on nyeborgerlige.dk/blog/militaer-blog/onskelisten/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s