Anders And siger NEJ til EUHÆR 1. JUNI 2022 🇩🇰🇩🇰 Danmarks selvbestemmelse, forbehold med suverænitet og frihed sikret : 🇩🇰NEJ 1. JUNI til EU bedrageriet … Vi skal ikke lade os narre af landsforræderne i folketinget, som er blevet til EU marionetter i egen karriere til ugunst for Danmark

twitter.com/rathsachvon/status/1512437077262180360

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s