Anders And siger NEJ til EUHÆR 1. JUNI 2022 🇩🇰🇩🇰 Danmarks selvbestemmelse, forbehold med suverænitet og frihed sikret : 🇩🇰NEJ 1. JUNI til EU bedrageriet … Vi skal ikke lade os narre af landsforræderne i folketinget, som er blevet til EU marionetter i egen karriere til ugunst for Danmark

twitter.com/rathsachvon/status/1512437077262180360

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s