Grundloven overfor EU Lissabontraktaten bliver Sorteper, HVIS EUHÆR med fælles udenrigspolitik bliver Danmarks skæbnevalg 🇩🇰1. JUNI 2022🇩🇰 Nej nej nej til alt fra EU som vi gjorde tidligere.. EU snyder … NATO vinder 🇩🇰

twitter.com/printsvonjane/status/1512395783768793088

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s