Grundloven overfor EU Lissabontraktaten bliver Sorteper, HVIS EUHÆR med fælles udenrigspolitik bliver Danmarks skæbnevalg 🇩🇰1. JUNI 2022🇩🇰 Nej nej nej til alt fra EU som vi gjorde tidligere.. EU snyder … NATO vinder 🇩🇰

twitter.com/printsvonjane/status/1512395783768793088

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s