Krim Putin : 8 år har EU haft til at forhandle med Putin an Ukraine. 8 år har EU forsømt at få GAS Merkel organiseret. Rettidig omhu er sjusket væk i naiv, slap dumhed. Energikrise 2022 kunne have været undgået ! Merkel har lagt bålet klar.

Merkel twitter.com/printsvonjane/status/1512796734384136195

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s