Krim Putin : 8 år har EU haft til at forhandle med Putin an Ukraine. 8 år har EU forsømt at få GAS Merkel organiseret. Rettidig omhu er sjusket væk i naiv, slap dumhed. Energikrise 2022 kunne have været undgået ! Merkel har lagt bålet klar.

Merkel twitter.com/printsvonjane/status/1512796734384136195

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s