UKraine 2022 : EU Ursula von der Leyen giver løfter for åben skærm til Zelensky, som strider mod de nidkære regler og forhandlinger, som Brexit afstedkom. Hvordan kan så få personer tillade sig at handle på så mange befolkningers vegne ? EU er åbenbart en politisk elastik som bevidst manipulerer med regler efter behov. Det er ikke betryggende frem mod folkeafstemning om Danmarks Forsvarsforbehold overfor EUHÆR 1. juni 2022 🇩🇰🐕‍🦺 Læs Kirsten Sletbjerg

twitter.com/kirstensletbjer/status/1512578892476948486

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s