UKraine 2022 : EU Ursula von der Leyen giver løfter for åben skærm til Zelensky, som strider mod de nidkære regler og forhandlinger, som Brexit afstedkom. Hvordan kan så få personer tillade sig at handle på så mange befolkningers vegne ? EU er åbenbart en politisk elastik som bevidst manipulerer med regler efter behov. Det er ikke betryggende frem mod folkeafstemning om Danmarks Forsvarsforbehold overfor EUHÆR 1. juni 2022 🇩🇰🐕‍🦺 Læs Kirsten Sletbjerg

twitter.com/kirstensletbjer/status/1512578892476948486

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s