EUHær giver løgne Macron og Mette Frederiksen med indirekte nej til NATO en verden uden sikkerhed i Europa. Macron og Merkel er skyld i energikrise og inflation med øgede udgifter til GAS og Olie + leveomkostninger, grundet Covid19 og Ukraine. EU er en pest fyldt med død og løgn.

twitter.com/rathsachvon/status/1513589843175038978

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s