Nej til alt fra glidebanen EU og MetteMink løgnene og øvrige som vil EUSTAT 🔥 med KRIGE igen 🔥 igen igen i Europa.. Tyskland opruster og vil på sigt være adolf igen 🔥 ligesom France svæklingen Macron som hærfører med Ellemann 🟫⬛️ bag skrivebordet og Pape i køkkenet 🐣🐣🛠

www.facebook.com/100015007067437/posts/1303329140177309/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s