“Britain’s Office for National Statistics has released data indicating that children who received the COVID-19 jabs have suffered a death rate 54 times greater than that of their un-jabbed counterparts”

“Britain’s Office for National Statistics has released data indicating that children who received the COVID-19 jabs have suffered a death rate 54 times greater than that of their un-jabbed counterparts”
— Read on journalpulp.com/2022/02/14/britains-office-for-national-statistics-has-released-data-indicating-that-children-who-received-the-covid-19-jabs-have-suffered-a-death-rate-54-times-greater-than-that-of-their-un-jabbed-co/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s