Danmark kan ikke tillade, at få personer i rødt øser ud af danskernes skattekroner uden en folkeafstemning. At hendes parlamentariske flertal er hjemme med de revolutionære i både socialdemokratiet, SF og Enhedslisten gør gaveregn og samarbejde, til et spørgsmål om landsforræderi, som både Pape og Ellemann lader passere i deres fedtfuldkommenhed.

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s