France valgsnyderi : Valgstederne lukkede 20:00 og 20:02 blev Macron kaldt sejrherre … Hvordan kan det ske så hurtigt … i det primitive France hvor de sad med blyant og kontrollerede navnene på fremmødte … 🔌

twitter.com/kirstensletbjer/status/1518678640661303302

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s