France valgsnyderi : Valgstederne lukkede 20:00 og 20:02 blev Macron kaldt sejrherre … Hvordan kan det ske så hurtigt … i det primitive France hvor de sad med blyant og kontrollerede navnene på fremmødte … 🔌

twitter.com/kirstensletbjer/status/1518678640661303302

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s