Direktør til Bryggeriforeningen – Altinget – Alt om politik: altinget.dk

Bryggeriforeningen har som brancheorganisation for øl- og læskedrikbranchen opgaven med at varetage og formidle øl- og læskedrikbranchens interesser. Bryggeriforeningen skal finde en ny direktør for foreningen, som i samarbejde med bestyrelsen skal sikre, at Bryggeriforeningen opfylder sit grundlæggende formål, som er “at fastholde og fremme optimale rammebetingelser for medlemsvirksomhederne”.
— Read on www.altinget.dk/karriere/direktoer-til-bryggeriforeningen

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s