Barbara Bertelsen er departementschef… – Kirsten Sletbjerg | Facebook ⬛️⬛️🇩🇰🇩🇰Væk med de usle forbryderiske typer i folketinget. Kriterier for at blive valgt og ansat skal ændres. Danmark bliver smadret af både EU og socialdemokratiet og endda uden indsigelser fra slapsvansene Ellemann og Pape papegøjerne. LA + NB + DF + Inger Støjberg burde sætte sig sammen i en udsøgt juridisk anklage mod biovåben forklædt som vaccine. Spaniens Højesteret har vundet over sag med landets sundhedsminister. EU er skurken.

Barbara Bertelsen er departementschef i Statsministeriet og er sammen med statsminister Mette Frederiksen skyldig i drab på 17 millioner mink, da de…
— Read on www.facebook.com/kirsten.sletbjerg/posts/2401676453299458

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s