Barbara Bertelsen er departementschef… – Kirsten Sletbjerg | Facebook ⬛️⬛️🇩🇰🇩🇰Væk med de usle forbryderiske typer i folketinget. Kriterier for at blive valgt og ansat skal ændres. Danmark bliver smadret af både EU og socialdemokratiet og endda uden indsigelser fra slapsvansene Ellemann og Pape papegøjerne. LA + NB + DF + Inger Støjberg burde sætte sig sammen i en udsøgt juridisk anklage mod biovåben forklædt som vaccine. Spaniens Højesteret har vundet over sag med landets sundhedsminister. EU er skurken.

Barbara Bertelsen er departementschef i Statsministeriet og er sammen med statsminister Mette Frederiksen skyldig i drab på 17 millioner mink, da de…
— Read on www.facebook.com/kirsten.sletbjerg/posts/2401676453299458

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s