Overgrebet på raske mennesker fra vores politikere : Stop disse kyniske og ansvarsløse typer, som nu vil afskaffe Danmarks Forsvarforbehold ved at indføre flertalsbeslutninger uden vetoret. EUHær hvor unge danske mænd kan indkaldes til krige i Afrika … Nej til mere usundt fra EU 1. juni 2022 ⬛️💀🪖🪖🪖

twitter.com/rathsachvon/status/1523957039143268352

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s