Overgrebet på raske mennesker fra vores politikere : Stop disse kyniske og ansvarsløse typer, som nu vil afskaffe Danmarks Forsvarforbehold ved at indføre flertalsbeslutninger uden vetoret. EUHær hvor unge danske mænd kan indkaldes til krige i Afrika … Nej til mere usundt fra EU 1. juni 2022 ⬛️💀🪖🪖🪖

twitter.com/rathsachvon/status/1523957039143268352

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s