Politikerne og EU lyver om EU vetoret og Danmarks Forsvarsforbehold, som underlødige vilkårlige røde og blå svindlere ikke skal afskaffe, når vi hidtil ikke er blevet 🇩🇰 holdt ude med både NATO og EU øvelser. Derfor NEJ til Macrons ønsker 🪖🪖om EU- indsatshær uden vetoret, men alene flertalsbeslutninger…

twitter.com/lbmathiesen/status/1524034264790089728

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s