Politikerne og EU lyver om EU vetoret og Danmarks Forsvarsforbehold, som underlødige vilkårlige røde og blå svindlere ikke skal afskaffe, når vi hidtil ikke er blevet 🇩🇰 holdt ude med både NATO og EU øvelser. Derfor NEJ til Macrons ønsker 🪖🪖om EU- indsatshær uden vetoret, men alene flertalsbeslutninger…

twitter.com/lbmathiesen/status/1524034264790089728

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s