EU Militarisering vil koste både danske soldater og befolkningen dobbelt dyrt : NATO Forsvaret er stærkt og med professionelle soldater og logistik. Nato er pengene værd. EU hær vil blive extra dyrt 🪖🪖Mødre og unge mænd, vogt jer for EU krige i Afrika

twitter.com/printsvonjane/status/1522656534660009988

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s