EU Militarisering vil koste både danske soldater og befolkningen dobbelt dyrt : NATO Forsvaret er stærkt og med professionelle soldater og logistik. Nato er pengene værd. EU hær vil blive extra dyrt 🪖🪖Mødre og unge mænd, vogt jer for EU krige i Afrika

twitter.com/printsvonjane/status/1522656534660009988

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s