NEJ 1. juni 2022 til EU einzatsgruppe … som koster koster og koster liv fra danske unge soldater. 🇩🇰 NATO er stærkest først uden at afskaffe Danmarks Forsvarsforbehold overfor at kæmpe for Macrons kolonilort i Afrika mm.

twitter.com/rathsachvon/status/1512426789439774722

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s