NEJ 1. juni 2022 til EU einzatsgruppe … som koster koster og koster liv fra danske unge soldater. 🇩🇰 NATO er stærkest først uden at afskaffe Danmarks Forsvarsforbehold overfor at kæmpe for Macrons kolonilort i Afrika mm.

twitter.com/rathsachvon/status/1512426789439774722

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s