Surrogat – politikerne og Mette mink i stue med EU Ursula skal aldrig afskaffe vores Forsvars Forbehold.

NATO er bolværket mod Putin, som snart er kaput i Ukraine. Mette Frederiksen rødmer med løgnen sat som linier i hendes slagter fjæs med EU bedragerierne med vacciner og mRNA … EU vil være en supermagt med danske 🇩🇰 soldater i Afrika. Ellemann og Pape ter sig i dobbeltmundethed som landsforræder i Merkels GAS 5. kolonne politik. NEJ 1. juni 2022 🇩🇰 Så er Danmark rustet med UK , USA, Canada og Sverige i NATO som Finland 🌳 Rusland har gamle og ringere våbensystemer og især andre svagere psyker end NATO

twitter.com/rathsachvon/status/1524447448051167235

Klassekamp sort hvid og EU med militarisering vil afsløre surrogat -politikerne i EU.

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s