Stop de få kyniske magtudøvere med våben imod eget Folk … ⬛️ Friheden 🟧🟧 til de mange skal ikke stoppes af de få kyniske i stue med rådne politikere uden ægte engagement for andre. De lever af løgn som Mette Frederiksen og deres slæng

twitter.com/printsvonjane/status/1530454392805244928

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s