Skod abekopper med Mette Frederiksen køber vacciner udviklet i hast og i mørke for at pseudo vaccinere for at gøre EU karriere i kredsen af forrædere… Stop den skøge i dansk politik … Kom så med med ord som I skjuler nødvendige

twitter.com/anmevase/status/1538111153406103553

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s