Igen de samme problematikker, som politikerne ikke vil ud med… Trist at politik er blevet så kynisk at død og alvorlige bivirkninger ikke imødegås ved stop de vacc eksperimenter og EU vovid certifikat for at kunne trækje penge fra nye pengeautomater

twitter.com/p_mcculloughmd/status/1538549711677825026

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s