Igen de samme problematikker, som politikerne ikke vil ud med… Trist at politik er blevet så kynisk at død og alvorlige bivirkninger ikke imødegås ved stop de vacc eksperimenter og EU vovid certifikat for at kunne trækje penge fra nye pengeautomater

twitter.com/p_mcculloughmd/status/1538549711677825026

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s