Mette mink gasede i magtfuldkommenhed minkerhvervet uden lovhjemmel. 17 mill. mink smidt i gasaflivning. Nogle sås klamre sig til bøddelens handske med angste øjne. Føj, hvor I fortjener fængsel. Magtmisbrug og kynisme er et sindbillede på en socialdemokrat, som lod Enhedslisten ekspropriere ulovligt, for at få Finansloven i hus med mord på mink.

twitter.com/rathsachvon/status/1539302348224356353

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s