Mette mink gasede i magtfuldkommenhed minkerhvervet uden lovhjemmel. 17 mill. mink smidt i gasaflivning. Nogle sås klamre sig til bøddelens handske med angste øjne. Føj, hvor I fortjener fængsel. Magtmisbrug og kynisme er et sindbillede på en socialdemokrat, som lod Enhedslisten ekspropriere ulovligt, for at få Finansloven i hus med mord på mink.

twitter.com/rathsachvon/status/1539302348224356353

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s