Desillusionerede småbørnsforældre begræder nu, at de satte deres børns sundhed på spil. 🦠 Brostrøm erkender nu, at det var på et eksperimenterende mRNA niveau med de farlige spike-proteiner … Sideeffekter og død ligger nu under strafansvar fra diverse faglige læger, forskere og jurister. De politikere skal straffes efter misbrug og krænkelse af Nürnberg Codex regelsæt. Minkkommisionen konkluderer alvoren. Mette Mink og hendes slæng lod giften passere uden at lytte til den faglige kritik fra anden side. 💀💉🤮🦠

twitter.com/arffpia/status/1541059854147751938

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s