Radikale er igen landsforrædere ved at støtte slette Mette Mink, som i magtfuldkommenhed har centraliseret statsapparatet med uhyggelige Barbara Bertelsen. 10 top enbedsmænd og departementchefer er i samspil eller trynet til at holde kæft 🟥⬜️

www.facebook.com/100003713796518/posts/pfbid0pkDN3dPeuCbtuEMV4QtiNqFm9yeV17Y9hYzyes3RAdk8tZkf7oxJBKkb6FjBaHnel/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s