Søs Marie Serup: Det er for groft | BT Debat – www.bt.dk

Betegnelser som “groft vildledende” og “brud på sandhedspligten og legalitetsprincippet” går igen gennem den 1649 sider lange redegørelse fra Minkkommissionen, som peger på, at der er grundlag for tjenstlige sager mod en række topembedsfolk. Når det handler om at placere et politisk ansvar, mener regeringen, at det er sket, nemlig hos Mogens Jensen.
— Read on www.bt.dk/debat/soes-marie-serup-det-er-for-groft

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s