Dommer i Tamilsagen er vred på Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen og deres neglect af de ansattes grove handliger efter ordene i minkkommisionen. De har begået et kup mod demokratiet, som har kostet samfundet milliarder og menneskeligt tab.

twitter.com/hoexboex/status/1546046956891475973

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s