Dommer i Tamilsagen er vred på Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen og deres neglect af de ansattes grove handliger efter ordene i minkkommisionen. De har begået et kup mod demokratiet, som har kostet samfundet milliarder og menneskeligt tab.

twitter.com/hoexboex/status/1546046956891475973

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s