Planlagt hungersnød koordinerer både tab af ejendomsret, mink og Holland, som sætter bønder til tiggerstaven. Oprør venter og Italien er også parate. Stop de politiske forbrydere elle gå til grunde. Mette Frederiksen er indlejret i The great #Reset ved Klaus Schwab.

twitter.com/jamesmelville/status/1545488129943117824

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s