Planlagt hungersnød koordinerer både tab af ejendomsret, mink og Holland, som sætter bønder til tiggerstaven. Oprør venter og Italien er også parate. Stop de politiske forbrydere elle gå til grunde. Mette Frederiksen er indlejret i The great #Reset ved Klaus Schwab.

twitter.com/jamesmelville/status/1545488129943117824

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s