Kalergi planlægger baggrunden og hvad den bestod af / historie | Thpanorama – Gør dig bedre i dag!

Den Kalergi-planen, udarbejdet i 1923, har til formål folkedrab af den hvide race, især i Europa, for at tilskynde blande for at danne en ringere, passiv, forudsigelig og manipulerbare befolkning. Det forudsat at ved at tilskynde et multikulturelt og mestits region, var det muligt at generere en overlegen løb jødisk aristokratiske elite.
— Read on da.thpanorama.com/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s