Kalergi planlægger baggrunden og hvad den bestod af / historie | Thpanorama – Gør dig bedre i dag!

Den Kalergi-planen, udarbejdet i 1923, har til formål folkedrab af den hvide race, især i Europa, for at tilskynde blande for at danne en ringere, passiv, forudsigelig og manipulerbare befolkning. Det forudsat at ved at tilskynde et multikulturelt og mestits region, var det muligt at generere en overlegen løb jødisk aristokratiske elite.
— Read on da.thpanorama.com/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s