Pape er en hyklerisk fedtehas som siger advokatundersøgelse uden at medvirke til advokatfinanciering, som Nye Borgerlige tilbød 🎓🇩🇰 Den kommer fra det seriøse Advokatfirma Sandager 2022 og slår en pæl i kædet på politiseret Rigsret

twitter.com/printsvonjane/status/1551542185228734466

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s