Én af Mette Frederiksens mest magtfulde embedsmænd slipper for kritik i minksagen – men ifølge professor illustrerer han alt det, der gik galt

Selvom han er stort set ukendt for offentligheden, er departementsråd Pelle Pape én af Statsministeriets mest centrale embedsmænd, og han var dybt involveret i minksagen. Alligevel får han ikke hård kritik i Minkkommissionens beretning. Ifølge professor er Pelle Papes ageren til gengæld billedet på de alvorlige problemer, der opstod på Slotsholmen i de afgørende dage i november 2020.
— Read on www.berlingske.dk/politik/en-af-mette-frederiksens-mest-magtfulde-embedsmaend-slipper-for-kritik-i

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s