Kommunisme i støbeskeen …og Obama og facebook kører skriften ind og propaganderer medens censur er hverdag 2022 … Et historisk komplot i lighed med benægtelser om solen og jordens indbyrdes forhold. At blive brændt på bålet eller fyret hvis du ikke er på sprøjten med gift og løgn i forklædning som omsorg.

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s