Kommunisme i støbeskeen …og Obama og facebook kører skriften ind og propaganderer medens censur er hverdag 2022 … Et historisk komplot i lighed med benægtelser om solen og jordens indbyrdes forhold. At blive brændt på bålet eller fyret hvis du ikke er på sprøjten med gift og løgn i forklædning som omsorg.

twitter.com/ninnd123/status/1555644150371983362

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s