Birthe Rønn Hornbech: Ånden flyver lavt i Venstres gruppeværelse

Interview: Tidligere minister og folketingsmedlem for Venstre Birthe Rønn Hornbech skoser i en ny video den danske politikerstand for at være udannet og åndløs. Vi har taget hende på ordet og har bedt hende om at uddybe sit forsvar for skønlitteraturens nødvendighed på Christiansborg – og anbefale sine tidligere kollegaer tre læseværdige bøger.
— Read on www.berlingske.dk/aok/birthe-roenn-hornbech-aanden-flyver-lavt-i-venstres-gruppevaerelse

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s