Staten tigger christianitter .. og lokker med millioner for at få lov til at bygge alment ..luxus… Gak gak hvor sygt at belønne årtiers ulovligheder med plat, istedet for hårdt og konsekvent : ekspropriation. Minkerhvervet blev begravet efter aflivninger af 17 mill. mink på en beskidt GAS metode .. En sådan regering har skjulte dagsordener indlejret i alle ord …Danmark er blevet et lovløst snasket land

twitter.com/rathsachvon/status/1557079498381619200

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s