Minkskandalen skifter til det højeste gear overfor Mette Frederiksen og det røde trynede slæng ..De skal alle holdes ansvarlige for det perfide infame lovbrud i navnet Socialdemokratiet som Grundlovsbryder og aflivning af et helt erhverv uden lovhjemmel. En kriminel organisation, som tror sig mægtigere end Folket, som de med løgn og gummistempler har narret og bedraget og med covid19 overtrådt Nürnberg Codex

web.facebook.com/100003713796518/posts/pfbid0Y4CSveKhLAzb2P19U4EivJZ4kn2MNctVNV632vGetCdnjXgm1GVc9eLSnYA6WA75l/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s