Skaffedyrene er de danskere som forsørger de uduelige og dovne. På tide at folk forsørger sig selv og har en Forsikring som giver hjælp ved sygdom eller arbejdsløshed. Det kan ikke være en menneskeret at blive forsørget og betalt af andre, som passer sit eget. EU og inkompetente politikere med svag faglighed har korrumperet ideen om selvforsørgelse. Ren kommunisme pakket ind i kollektive foranstaltninger med SKAT. Det dur ikke. Det udnyttes og skal stoppes.

www.ft.dk/samling/20201/almdel/beu/spm/487/svar/1805852/2440241.pdf

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s