Vaccine-certifikatet / Sundhedspas blev et kontrollerende pas til alt … EU von der Leyen er helt ude i det dunkle, med skjulte motiverafsløret her … Danske politikere i Bruxelles har aldrig refereret hvad denne mand fremsætter i EU forum i Bruxelles ! Messerschmidt DF : hvorfor sagde du intet og er du selv vaccinated eller bare tavs ? Dette diktatur må ophøre

twitter.com/cristianterhes/status/1539856363555266560

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s