Vaccine-katastrofe truer flytrafikken ⬛️🦉🦠💉 Det omfatter både de tvangsvaccinerede og de som nægtede. Enorme konsekvenser af både menneskelig og økonomisk karakter, afslører de korrupte systemer og de politisk agerende skurke, som samvittighedsløst har pålagt befolkningerne eksperimenter med mRNA i forklædning som vaccine, til trods faglig videnskabelig modstand tidligt i forløbet fra februar 2020. En skandale, som skal udløse straffesager og erstatninger

twitter.com/danskefor/status/1559641802763821057

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s