Nej til big government eller en stærk Stat / diktatur … Mette Frederiksen giver den hele armen, for at kunbe henvise referencer til Danmark. Til dato aug 2022 har slette Mette været en fiasko og en ulykke for Danmark ☠️🇩🇰⚫️

reparti.free.fr/schwab2020.pdf

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s