Lejlighed – 2900 Hellerup – Strandvejen 110E, st.. tv.

Lejlighed til salg, Hellerup – home Hellerup har fornøjelsen af, at udbyde denne unikke lejlighed i særdeles indflytningsklar stand og med en af Hellerup bedste og mest centrale beliggenheder.Når I flytter ind, bliver I en del af den veldrevne ejerforening Strandborg, der samtidigt har givet navn tilden flotte bebyggelse fra 1902. Inden døre venter jer en velindrettet planløsning med charmerende detaljer i form af trægulve, stuk og loftroset.Start rundturen i køkkenet, der prydes af moderne skabselementer i hvide nuancer med integrerede hårde hvidevarer – heriblandt en opvaskemaskine, ovn og køle/fryseskab. Videre møder I to nydelige stuer en suite, hvor der hersker en utroligbehagelig atmosfære, og rummene kan let møbleres efter jeres ønsker og behov. Her sættes rammerne for de hyggelige stunder. Afslutningsvis er her også et stort soveværelse med rigeligt plads til skabe samt et badeværelse med separat bruseniche. Udenfor finder I en skøn gårdhave med springvand og bordebænkesæt, som er til friafbenyttelse. Ejendommens kælder er renoveret i 2019, og hernede får I tilmed jeres eget opbevaringsrum.Lejligheden er beliggende centralt i Hellerup, med kort afstand til Øresund, Hellerup havn samt badestrand og Strandvejens pulserende handelsstrøg med masser af forretninger og hyggelige caféer, og endelig er I heller ikke langt fra grønne områder såsom Øregårdsparken.Velkommen til Strandvejen 110E, st. tv. 
— Read on home.dk/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s