Heunicke som Mettes slette medhjælper i både minkaflivninger og de overhørte advarsler om mRNA sprøjt til raske og sunde immunforsvar, som nu fortsat svækkes af mere mRNA stof ⚠️når de er bange for at miste jobbet. Skandaløst. ⚫️🎓🔑

twitter.com/printsvonjane/status/1562470147113136128

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s