Skandaløs statsminister og et slæng af falske Sundhedsagenter… 2022 er de afsløret : Danmarkshistoriens største folkebedrageri med både covid og vacciner med bivirkninger i hjerte og hjerne. Afskyeligt som politiske forbrydelser går under radaren. Danmark skal have VALG : Udskift dem alle. De skal for en Domstol, som dengang efter WWII Núrnberg processerne. Et helvede med fascistoide politikere, som splitter befolkningerne med løgne. Det har kostet milliarder og værst af alt også liv og velfærd.

twitter.com/kimtruth4/status/1561971138795900928

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s